across the universe

"Across The Universe" new album is out! also new compilation "Jazz For Bentley" a best off collection with previously unreleased material on Candid Record's 50th anniversary edition!

Sunday 23 January 2011

Λυσηκρισία


Λυσηκρισία

Μόλις τελείωσα τον Καιν του Σαραμανγκού, λίγο πριν πεθάνει το ‘γραψε ο αθεόφοβος, όπου τα λέει ένα χεράκι στον θεό, αισθάνομαι ότι κάτι του ‘χει ξεφύγει, μάλλον θα το βρει εκεί που πήγε, φωτεινό κοφτερό μυαλό δεν τα μασάει...σκέπτομαι φωναχτά λύση για την κρίση να μην αγοράζουμε τίποτα για να χτυπήσουμε τις πολυεθνικές, τους μεταφορείς, τις ΔΕΚΟ, τον γείτονα και να πεθάνουμε μαζικά από ελλείψεις...αυτό θα δώσει στο σύστημα ένα γερό χτύπημα καθώς είναι αδύνατον να το διαχειριστεί...να ξυπνήσουμε όλοι καλύτερα λέω εγώ που ψηφίζουμε σαν πρόβατα, καταναλώνουμε σαν γαργαντούες, ρυπαίνουμε υλικά και πνευματικά και φορτίζουμε αρνητικά το περιβάλλον .

Η αφύπνιση, ο δρόμος προς τα μέσα και το δόσιμο προς τα έξω δεν μπορεί να οδηγηθεί από κανένα slaviour, πρέπει να τον κατανοήσει και βιώσει ο καθένας μας μέχρι τότε respect and love each other you mother f…rs

Dimi_Trees 24-1-2011 0:10

No comments:

Post a Comment